Vad är du intresserad av?

UNDERKONSULT

Connect

Sundbom & Partners får ofta förfrågningar från våra kunder som vi själva inte kan bemanna av olika anledningar. Vi vill därför knyta till oss underkonsulter som kan bemanna dessa uppdrag i både Stockholm- och Göteborgsregionen.

 

Vi på Sundbom & Partners vänder sig antingen till dig som idag har ett eget bolag och är registrerad för F-skatt eller till dig som vill prova på konsultrollen. För dig som vill prova på konsultrollen erbjuder vi marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

 

Vi erbjuder våra konsulter allt från längre konsultuppdrag till korta projektuppdrag. Det kan exempelvis vara för att täcka upp vid längre ledighet, en tillfälligt ökad efterfrågan eller för att hjälpa till med ett specifikt projekt.


Många av våra uppdrag annonseras inte ut. Genom att bli en del av vårt nätverk vet vi om att du finns och vad du är på jakt efter.

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Elvind, Konsultchef Interim. Du når henne på cecilia.elvind@sundbompartners.se eller +46 70-299 62 82

 

                            Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Arbetsplats och företagskultur

Sundbom & Partners är en professionell arbetsplats med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder ett mycket utvecklande och omväxlande arbete i ett mindre växande konsultbolag med ett sammansvetsat positivt konsultgäng som levererar efterfrågade tjänster. Vi är en lättrörlig och dynamisk organisation där beslutsvägarna är korta.

Vår värdegrund är starkt förankrad och något vi ständigt jobbar med. Ska man jobba hos oss ska man känna igen sig i följande ord:

  • Engagemang
  • Delaktighet
  • Glädje
  • Effekt

Kungsgatan 44, 5 tr
111 35 Stockholm Vägbeskrivning 08-54 54 39 00 Se sida

Göteborg

Geijersgatan 1
411 34 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på SUNDBOM & PARTNERS?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sundbompartners.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor