Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Som konsult på Sundbom & Partners har du möjlighet att jobba i både långa och korta uppdrag. Antingen sitter du i ett längre uppdrag på heltid eller så kombinerar du flera deltidsuppdrag. Dina egna önskemål ligger till grund för hur just din konsultresa kommer se ut, givetvis parallellt med hur marknad och efterfrågan ser ut för tillfället.

Du behöver ha kunskap och erfarenhet inom affärssystem och ekonomi. Tidigare konsulterfarenhet är önskvärt men absolut inget krav, så länge du är en person som trivs med omväxling. Din sociala förmåga är en minst lika viktig del då du som konsult ofta möter nya människor. Våra konsulter är vårt ansikte utåt och formar våra kunders syn på oss som företag

Vi arbetar främst med kunder som använder Unit4 ERP (Agresso), Maconomy, Visma PX eller IFS. Har du erfarenhet av något av dessa system är du sannolikt en person vi är intresserade av.

Tveka inte - sök idag!

Arbetsplats och företagskultur

Sundbom & Partners är en professionell arbetsplats med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder ett mycket utvecklande och omväxlande arbete i ett mindre växande konsultbolag med ett sammansvetsat positivt konsultgäng som levererar efterfrågade tjänster. Vi är en lättrörlig och dynamisk organisation där beslutsvägarna är korta.

Vår värdegrund är starkt förankrad och något vi ständigt jobbar med. Ska man jobba hos oss ska man känna igen sig i följande ord:

  • Engagemang
  • Delaktighet
  • Glädje
  • Effekt

Kungsgatan 44, 5 tr
111 35 Stockholm Vägbeskrivning 08-54 54 39 00 Se sida

Göteborg

Geijersgatan 1
411 34 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på SUNDBOM & PARTNERS?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sundbompartners.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor